Telefon: +36 30 9 370 062
Facebook Twitter Skype

Reklámponyva, molinó

Ponyvareklám, reklám molinó, PVC ponyva nyomtatás, hirdetőponyva, reklámponyva készítés!

Kisebb méretű molinók rendelése esetén akár 24 órán belül átveheti a kész terméket!
Valóban fotó minőségű reklámponyvák nyomtatása, akár 1440dpi felbontásban.
A reklám grafikák nyomtatása csak minőségi alapanyagokra készül, melyet UV álló védőlakkozással látunk el a maximális tartósság érdekében.
A reklámponyvák széleit gépi varrással beszegjük és ponyvakarikákkal (riglikkel) látjuk el, hogy minél egyszerűbben lehessen rögzíteni.
A molinókhoz leggyakrabban használt anyagszélesség szegve 100 cm, de szükség esetén ennél szélesebb is összehegeszthető, akár 50 méteres nyomtatott reklámponyva készítésére is van így lehetőség.
Az alapanyagok nagy választékát kínáljuk, melyek közül Ön is biztosan megtalálja a céljának leginkább megfelelőt.
Kínálatunkban megtalálható az 550 grammos minőségi PVC molinó, kétoldalas molinó, lyukas széláteresztő molinó, vagy más néven építési háló(mesh).
A molinók kültéri tartóssága védőlakkal ellátva minimum 3 év.
A nyomtatott ponyvákat ajánljuk kültérre és beltérre egyaránt, nagy előnye, hogy nem kell fixen egy helyre felszerelni, bármikor leszedhető, összetekerhető és másik helyszínen kifeszíthető. Népszerű felhasználási területei az építkezések, tűzfal reklámok, kiállítások, szponzori megjelenések(pl. sporteseményeken), út-menti, -hídra, -felüljáróra kifeszített molinók, járműponyva, kamionponyva.


Kérdése van a molinókhoz? Tegye fel itt és most!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Ellenörzö kód
captcha